Hayvan Figürü

1.523 ürün

Fiyat

      Satıcı

        Kategori Hayvan Figürü
        Varsayılan
          Toplam 20 / 1523 ürün

          Hayvan Figürü

          Günümüzde üretilen birbirinden farklı hayvan figürleri çocukların her daim ilgisini çeken oyuncaklar olmaya devam ediyor. Özellikle gelişim çağındaki çocuklar için son derece önemli bir unsur olmayı başarmış olan oyuncaklar, zaman içerisinde çocuğun beyin gelişiminin sağlanmasında yardımcı bir etken olmayı başarıyor. Hayvan figürleri ile birlikte çocukların oynamış olduğu oyunlar esnasında birbirinden farklı hayvanları tanımasında yardımcı olan hayvan figürleri, beyin gelişimini olumlu bir yönde etkilemeye devam ediyor.

          Hayvan figürleri üretilmiş olduğu oyuncak firmasına ve kullanılan malzeme kalitesine göre birbirinden farklı değişkenlerle ön plana çıkıyor. Hayvan figürü tercih ederken özellikle hangi materyalden üretildiği hakkında bir araştırmayı da yanında getiriyor. Bununla birlikte sahip olduğunuz hayvan figürünün uzun yıllar korunabilmesi, eskiyen hayvan figürlerinin geri dönüştürülebilir olması ve bu ürünlerin çevre dostu bir hal alması önemli birer etken sunuyor. Tercih edilirken genellikle dayanıklı malzemelerden üretilmiş olan hayvan figürleri çocukların yanı sıra raf üzerinde figür sergilemeyi seven kullanıcılar tarafından da sıklıkla ilgi görüyor. Çoğu figür koleksiyonerlerinin evinde bulundurmuş olduğu figür rafları da hayvan figürleri için son derece şık bir yer olmayı sağlıyor. Birbirinden farklı hayvan figürleriyle oluşturulan çeşitli hayvan konseptleri ile birlikte son derece şık bir oda ortamı hazırlamak da mümkün.

          Günümüzde çekilmiş olan birçok dizi ve filmin de içerisinde barındırmış olduğu hayvanların figürleri de sıklıkla talep edilmeye devam ediyor. Hayvan figürleri kendi aralarında birbirinden farklı olarak son derece çeşitlilik gösterebiliyor. Örneğin bir hayvan figürünü kullanıcıya ulaştıran iki farklı figür üreticisinin kullanmış olduğu malzeme ve üzerindeki boyanın kalitesine göre oluşan fiyat farkları da göze çarpacak bir nitelikte olmayı başarıyor. Uygun bütçe ve istenilen figüre göre birbirinden farklı fiyat aralıklarında hayvan figürü bulmak mümkün. Hayvan figürleri oluşturulurken özellikle dikkat edilen bir farklı unsur da çocuklar için güvenliğinin son derece önemli olması. Birbirinden ayrılan küçük parçalara sahip olan hayvan figürlerinin çocuklar için son derece tehlikeli olması nedeniyle satışı yapılırken üzerinde yaş sınırı ifadesi bulunduran figürleri almaya dikkat etmeniz önerilir.

          Çocuklar İçin Alınan Hayvan Figürleri İçin Tavsiyeler

                Çocuklar özellikle tercih etmiş oldukları hayvan figürlerini kavrayabilmeli ve tam bir tutuş sağlayabilmelidir.

                Çocuklar için üretilmiş olan hayvan figürlerinin el becerisini geliştirmeye yönelik, yaratıcılık, hafıza ve hayal gücünü destekleyici nitelikte olması gerekir.

                Çocuklar için üretilmiş olan hayvan figürlerinin son derece sağlam olması ve temizlenmeye müsait bir yapıya sahip olması gerekmektedir. Bu sayede çocukların hijyeni ve güvenliği üst noktada bulundurulmalıdır.

                Küçük çocukların ve bebeklerin hayvan figürlerini paylaşmaması gerekmektedir. Küçük çocuklar hayvan figürleri ile oynarken çoğunlukla bu figürleri ağzına götürmeye meyillidir. Bu sebepten dolayı başka bir çocuğun kullanımından önce iyice temizlenmelidir.

                Hayvan figürleri kullanıldıktan sonra ayrı bir alan oluşturarak kirli figürleri topladığınız bir alana sahip olmanız önerilmektedir. Bu sayede bir sonraki kullanımdan önce temizlenmesi gereken hayvan figürlerinin hangileri olduğunu tespit edebilmeniz kolaylaşacaktır.

                Hayvan figürleri genellikle suya dayanıklı olsalar da suyla temas edilen oyunlarda çocuklarınızın yanında bulunmanız çeşitli sorunların önüne en başından geçmenizde fayda sağlayacaktır.

                Hayvan figürleri ile oyun oynadıktan sonra çocuklarınıza bu figürleri toplamayı ve düzenli bir şekilde bırakmaları gerektiğini sıklıkla hatırlatmalısınız.

                Yumuşak hayvan figürlerinin yıkanabilir olması son derece önemli bir etkendir. Bu tür hayvan figürleri gözler, burun ve diğer ayrıntıların son derece dikkatli bir şekilde dikilmiş veya yapıştırılmış şekilde olması gerekmektedir. Çocuğun bu noktaları ağzına sokması halinde kopması durumunda soluk borusunu tıkayabilir ve istenmeyen sonuçlara sebebiyet verebilirler. Bu yüzden hayvan figürleri tercih edilirken son derece dikkatli bir şekilde seçilmelidirler.

                Bazı hayvan figürleri örneğin çıngıraklı yılanlar, sıkıştırılabilir şekilde üretilmiş olan hayvan figürleri yeni doğmuş bir çocuğun geçemeyecek şekilde üretilmelidir. Henüz kendi kendine oturma kabiliyetini kazanmamış olan çocukların eline almış olduğu cisimleri ağzına götürme olasılığı düşünülerek tasarımlar bu şekilde yapılmalıdır.

                Satın almadan önce hayvan figürlerini elinizde dikkatli bir şekilde kontrol etmenizde son derece büyük bir fayda var. Hayvan figürleri içerisindeki yumuşak dolgu malzemeleri, metal parçalar, iğneler ve kıymıklar olması durumunda bu özelliklere sahip olan hayvan figürlerini satın almamaya özen gösteriniz.

                İnce, kırılmaya müsait plastik malzemeden yapılmış olan hayvan figürlerini satın almamaya özen gösterin. Üç yaşından küçük çocukların sahip olacakları hayvan figürleri son derece sert bir malzemeden yapılmış olmalılardır.

                Satın almış olduğunuz hayvan figürlerinin ince plastik ambalajlarını ve kırık hayvan figürlerini çocuk oynamaya başlamadan önce alınız ve çöpe atınız.

          Hayvan Figürü Çeşitleri

          Hayvan figürleri çeşitli şekilde kazalara sebebiyet verebilirler. Bu kazaların büyük bir çoğunluğu, hayvan figürlerinin yere düşmesi sonucunda kırılması, yerde duran bir hayvan figürüne takılan bir çocuğun yere düşmesi gibi sıralanabilir. Tüm hayvan figürleri çocuklar için uygun değillerdir. Büyük çocuklar için dizayn edilmiş olan hayvan figürleri küçük çocuklara verilmemelidir. Ve mutlaka etiket üzerinde bulunan yaş tavsiyesine göre satın alınmalıdırlar. Büyük çocuklara sahip olduğu hayvan figürlerini küçük kardeşlerinin sağlığı için koruması öğretilmelidir. Hayvan figürleri ile yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesi için en önemli unsur bilinçli olunması ve son derece etkin bir şekilde figürlerin ihtiyaç duyulan alanda satın alınmasıdır.

          Yönetmeliğe göre küçük parçalara sahip olabilecek hayvan figürleri ve oyuncakların üzerinde üç yaş altı çocuklar için uygun değildir uyarısı bulunmalıdır. Bu ifadeye çıkarılabilir göz, burun özelliği taşıyan oyuncaklar ve hayvan figürleri dahildir. Özellikle üç yaş altındaki çocukların oyuncakları ağızlarına sokma alışkanlığı iyi bilinmektedir. Bu yüzden üretilmiş olan oyuncaklarda bu bilgiye uyulmalı ve engel olunmalıdır. Küçük parçaları ağzına atmış olan bir çocuğun soluk borusu tıkanabilir. Burnuna veya kulağına sokabileceği nitelikteki oyuncak parçalarından da uzak tutulması gerekilen çocukların yaş gruplarına göre tercih edilen oyuncaklar bir o kadar önemlidir. Herhangi bir oyuncak bütün çocuklar için uygun değildir. Lego setlerden üretilmiş olan hayvan figürleri ise yaş grubuna uygun çocuk oynarken evdeki veya oyun ortamı içerisindeki bir çocuk tarafından kendisine uygun olmadığını idrak edemeyebilir ve oyun esnasında boğulmaya sebebiyet verebilir.

          Hayvan Figürü Fiyatları

          Hayvan figürleri birbirinden çok farklı fiyatlarla satışa sunulmuş ürünler olmalarının yanı sıra satın almak istediğiniz hayvan figürüne ulaşmak için birbirinden farklı alternatiflere sahipsiniz. Özellikle internet kullanımının yaygınlaşması ve internet üzerinden satışın artması ile birlikte birbirinden farklı ve güzel hayvan figürlerine ulaşabilmek de bir o kadar kolaylaşıyor. Özellikle geçtiğimiz yıllarda pandeminin etkisiyle büyük bir genişlemeyi başarmış olan e ticaret siteleri ise birbirinden farklı kampanya ve avantaj seçenekleri ile birlikte dilemiş olduğunuz hayvan figürünü sizlere ulaştırmayı başarıyor.

          Pazarama.com ile birlikte çok sayıda avantajın yanı sıra güvenli bir alışveriş sistemiyle birlikte son derece kaliteli ürünlere sahip olmayı başarıyorsunuz. Sunmuş olduğu uygun fiyat avantajları ve ödeme seçenekleri ile birlikte pazarama.com, geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Sahip olduğu bu geniş kullanıcı kitlesini kaliteli personelleriyle birleştiriyor ve harika bir e ticaret deneyimini kullanıcısına sunmayı başarıyor.